torstai 12. marraskuuta 2015

Tervetuloa Blogilistalle!

Moi! Olen jo vuosikausia pitänyt blogeja aina keikkablogeista matkablogeihin ja kaikkea siltä väliltä. Olen aina pysynyt uskollisena bloggerille ja ensimmäisen blogini taisin luoda joskus.. 2007 tai 2008? Näiden vuosien halki yksi kysymys on mietityttänyt aina: miten löydän blogiini lukijoita ja miten löydän uusia blogeja luettavaksi? Tuo Bloggerin "Seuraava blogi"-toiminto kun tykkää heittää mut joka kerta joillekin venäjän kielisiin blogeihin, joista en oikein ymmärrä mitään.

Sitten tänään jokin napsahti! Roolipelipiireissä on paljon sivulistauksia, jotka saattavat pelaajat ja pelit yhteen. Miksei se toimisi myös blogipiireissä? Niinpä päätin pistää ajatuksen toteen ja perustaa sivulistauksen. Tarkoitus olisi se että listaan erilaisia blogeja, nimenomaan bloggerin blogeja, ja vastalahjaksi listatut blogit linkittävät tämän listauksen omaan blogiinsa. Tarkemmat ohjeet löytyvät sivupalkista. Tälläisellä "linkinvaihdolla" tämä listaus saa näkyvyyttä, minkä kautta uudet kävijät löytävät tänne.. ja sitä kautta listauksen blogeihin. Eikö kuulostakin hyvältä? Minusta ainakin.

Älkää säikähtäkö paikan autiutta vaan käykää rohkeasti ilmoittamassa bloginne listalle! Kategorioita ei ole vielä, mutta luotan että niitä tulee sitä mukaa kun blogeja lisäillään. En malta odottaa ensimmäisiä blogeja listattavaksi!

Näillä sanoin toivotan hyvää syyspäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti